O nas

Z gostinstvom se ukvarjamo že od leta 1984, kjer se je začelo z bifejem na Zgornji Ložnici. Zadnja leta se cela družina posveča gostinstvu, v Slovenski Bistrici pa imamo zraven LOVSKE KOČE PIZZERIJE GAMS tudi GAMS CLUB BAR. Skupaj z družino in dobrim osebjem skrbimo, da se gostje v naših lokalih dobro počutijo.

Lovska koča picerija Gams

Lovska koča picerija Gams se nahaja le malo iz centra mesta Slovenska Bistrica v prelepi gozdni idili. V naši ponudbi lahko izbirate med več vrstami pic iz krušne peči, perutničkami in solatami. Vso hrano prirpravljamo sproti, tako da je vedno sveža, okusna in zadovolji tudi najzahtevnejše okuse gostov. Notranji prostori picerije so urejeni v modernem stilu lovske koče, v poletnih mesecih pa lahko uživate v pokriti letni terasi ob gozdu, ki daje prijeten hlad v vročih dneh. Za najmlajše imamo veliko otroško igrišče z modernimi, kakor tudi s preprostimi gozdnimi igrali, pri katerih je potrebna le otroška domišlija. Občasno gostimo tudi glasbene goste. Sprejemamo rezervacije za obletnice, srečanja, rojstnodnevne zabave ali piknike. Pri nas lahko rezervirate tudi veliko pokrito kurišče, kjer si lahko pripravljate svojo hrano in se družite s svojimi najdražjimi. Okoli LOVSKE KOČE PICERIJE GAMS se nahaja tudi veliko lepih gozdnih poti, ki so vredne ogleda.

Gams Club

Gams club bar je že dobro znan po odlični jutranji kavi, ki jo lahko dobite že ob 5.30 uri, prijaznemu osebju, lepem prostoru in velikem letnem vrtu. Ob vikendih prirejamo razne zabave za vse generacije, vrtimo dobro glasbo, za katero skrbi DJ. Prednost GAMS CLUBA je tudi to, da imamo zelo velik parkirni prostor, kjer je zagotovo vedno dovolj parkirnih mest. Pri nas lahko igrate oziroma vplačate srečke za športno loterijo, rezultate pa lahko spremljate na monitorjih. V GAMS CLUBU imamo tudi biljardnico za vse ljubitelje biljarda.

Na naši spletni strani www.gamsclub.si se lahko brezplačno včlanite in izkoristite številne ugodnosti, ki jih pripravljamo za svoje člane:

  • 30% popust ob praznovanjih (rojstni dan, obletnica, zaključek,..) za skupine nad 10 oseb
  • sprotno obveščanje o dogajanju
  • 2x letno piknik z živo glasbo
  • 1x letno srečanje motoristov

 

Lokacija

  • Zgornja Bistrica 25
    SI-2310 Slov. Bistrica

Kontakt

  • 02 843 0 999
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Odpiralni čas

Pon-Čet 9:00 - 23:00 (kuhinja do 21:45)
Pet-Sob 9:00 - 23:00 (kuhinja do 22:45)
Nedelja 9:00 - 22:00 (kuhinja od 11:00 do 21:45)